Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΝ ΑΡΧΗ

Στην ιστοσελίδα agorastis.com ανεβάζω κάθε μέρα από 5 – 10 προσφορές των Σουπερ Μάρκετ. Οποιες νομίζω εγώ ότι είναι οι καλύτερες και θα πρέπει να τις εκμεταλευτείτε μέσα στην παρούσα οικονομική συγκυρία.

Γιατί το κάνω αυτο?

Γιατί έχω το χρόνο, δούλευα σαν αγοραστής στον κλάδο, έχω αντίληψη των τιμών ανα κατηγορία προιόντος, και πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει τι μπορεί να κερδίσει μέσω των προσφορών.Νομίζω ότι μέσα στην «κρίση» ο καθένας θα πρέπει ανάλογα με τη γνώση του να μπορεί να συνδράμει τους γύρω του.Νομίζω ότι αυτό θα με κάνει να νιώσω καλά.Και μ αρέσει να νιώθω καλά.

Υπάρχουν προσφορές από συγκεκριμένες αλυσίδες?

Ναι. Είναι κυρίως αθηναικές αλυσίδες που βρίσκονται γύρω απ το σπίτι μου: Carrefour – Μαρινόπουλος, Σκλαβενίτης, Βερόπουλος, Α-Β Βασιλόπουλος, Lidl, Γαλαξίας και MyMarket.

Γιατί είναι χρήσιμο?

Πιστεύω ότι αν είχαν όλοι τη σωστή ενημέρωση, θα μπορούσαν να εξοικονομούν τουλάχιστον 30 ευρώ τη βδομάδα, τουτέστιν 120 ευρώ το μήνα.Νομίζω 120 ευρώ το μήνα στην παρούσα οικονομική συγκυρία είναι χρήσιμα για όλους.

Εχει κόστος για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας ?

Οχι.Οσο θα χω χρόνο, και θα μπορώ να το κάνω θα το κάνω.

Μήπως τα «παίρνω» από κάπου?

Μπά όχι.Η μόνη φιλοδοξία αυτής της προσπάθειας είναι απλά να κάνω κάτι που μ αρέσει, είναι δημιουργικό χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μου δίνει η τεχνολογία(στο βαθμό που ξέρω να την χειρίζομαι, δηλαδή μέτρια) και θα χαρώ πολύ αν βοηθάει και κάποιους άλλους.Τέλος.

Πως λειτουργεί πρακτικά το πράμα?

Κάνω καθε μέρα την έρευνα μου(όσο προλαβαίνω) και στις 13:00 το αργότερο έχω ανεβάσει τιμές – προσφορές – προωθητικά σχήματα.

Εκτός από προσφορές σουπερ μάρκετ τι άλλο μπορώ να βρώ εδώ?

Σχόλια για το στήσιμο μαγαζιών, κριτικές για προιόντα, την ποιότητα και την ιστορία τους,  ιστορίες για τον κλάδο, απόψεις για τη νομοθεσία και τον αγορανομικό κώδικα, θέματα σχετικά με τη διατροφή, εξελίξεις στον κλάδο, νέα, κοτσομπολιά.Πάντα σε σχέση με το Σουπερ Μάρκετ.Και ίσως και για άλλους κλάδους, αν δω κάτι που αξίζει τον κόπο.

Δηλαδή αν τύχει να δω κάπου να πουλιέται ένα αξιόλογο βιβλίο φτηνά, θα το αναδείξω, ή ένα σπίτι ίσως ή ένα αυτοκίνητο ή οτιδήποτε που έχει καλή σχέση ποιότητας / τιμής.
Αρα εδω θα έχει λίγο απ όλα ούτως ή άλλως αλλά με έμφαση στο σουπερμάρκετ.

Μπορεί κάποιος άλλος να ανεβάζει προσφορές που του άρεσαν?

Φυσικά.Σκοπός είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Ετσι λοιπόν, αν κάποιος θέλει να πει για μια προσφορά που ψώνισε και του φάνηκε καλή, μπορεί να ανεβάζει σχόλιο ή να μου στέλνει μέιλ και εγώ να ανεβάζω την προσφορά του άμεσα ή την άλλη μέρα, ώστε όλοι να μπορούν να την εκμεταλευτούν.

Κανόνας είναι να μην καταλάβω ότι το σχόλιο ή η επισήμανση μιας προσφοράς αποτελεί μέρος μάρκετινγκ μιας εταιρείας.Πονηριές για να πουλήσουμε υπόγεια δε θέλω.Αν καταλάβω κάτι τέτοιο, ο χρήστης θα μπλοκαριστεί απ το blog.

agorastis.com

10 Σχόλια leave one →
  1. Eλένη permalink
    30/11/2012 9:58 μμ

    Ωραίο το blog σου. Καλή Επιτυχία!

  2. stella permalink
    04/12/2012 11:23 πμ

    Για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε αξιέπαινη προσπάθεια!!!!!!Καλή συνέχεια με περισσότερες προσφορές…….

    • 04/12/2012 1:05 μμ

      Ευχαριστώ Στέλλα!!Κρατάω το σχόλιο σου και θα προσπαθήσω να ανεβάσω τον αριθμό των προσφορών.

  3. dionysis_m permalink
    05/12/2012 7:49 πμ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΑΥΠΛΙΟ!

  4. Chris permalink
    05/12/2012 12:32 μμ

    Καλά τι λογική είναι αυτή του άρθρου με το προσούτο; Να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας; Να φτιάχνουμε τοστ με λεπτότερες φέτες και να πιστεύουμε ότι έτσι κάνουμε «οικονομία»; Έχω νέα: έτσι πεινάς πιο γρήγορα και σύντομα θα φας και δεύτερη φέτα προσούτο…!

    • 06/12/2012 12:00 πμ

      Φίλε Κρίς αν θες να ναι πιο παχιά η φέτα το λές στην κοπέλα που το κόβει, και με ένα κλικ στη μηχανή στην κάνει όπως θες.

      Εμείς στο σπίτι πάντως, δε φτιάχνουμε τα διπλάσια τόστ επειδή είναι πιο λεπτή η φέτα του ζαμπον(προσούτο) που χρησιμοποιούμε.Η γεύση του συγκεκριμένου αλλαντικού είναι τόσο (ευχάριστα)έντονη που μας καλύπτει πλήρως.

      Από και και πέρα αν κάποιος θέλει να πληρώνει τη γαλοπούλα για προσούτο είναι δικαίωμα του φυσικά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Απλά λέω ότι άλλη τιμή πρέπει να χει το φίατ και άλλο η μερσεντές.

      Λίγα πράματα για το τι είναι το προσούτο εδώ http://www.athinorama.gr/umami/umamipedia/?id=414

  5. ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ permalink
    06/12/2012 11:44 πμ

    Καλή επιτυχία στην προσπάθεια. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξυπνήσουμε να μη μας εκμεταλλεύονται κάποια άτομα που κερδοσκοπούν στην πλάτη του απλού πολίτη!! Θερμά συγχαρητήρια!

  6. Θάνος Λυμπιτάκης permalink
    06/12/2012 3:52 μμ

    Βασίλη συγχαρητήρια, πολύ έξυπνη και πρακτική ιδέα. Ευχομαι καλή διαχείρηση & επιτυχία στην Σελίδα.

    • ΝΙΚΟΣ ΞΕΦΤΕΡΑΚΗΣ permalink
      07/12/2012 10:58 πμ

      ΒΑΣΙΛΗ – ΠΙΣΤΕΥΩ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ 100 ΜΕ 120€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ…
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχολιάστε